Etusivu Oriit Tammat Kasvatus Muuta

Tervetuloa!

Aluksi huomautus siitä, että Acantha Farm on virtuaalitalli. Kaikki, mitä sivuilla on ja tulee olemaan, on pääosin oman mielikuvitukseni tuotetta. Kuvissa esiintyvät hevoset eivät liity mitenkään sivuilla oleviin tietoihin, kaikki tallin toiminta tapahtuu Internetissä, ei oikeassa elämässä.

Acantha Farm on 13.6.2004 perustettu talli, jonka päätoiminta on alusta asti ollut russponien kasvatus. Tallirakennus on vanhahko ja hieman raihnaisen oloinen, mutta se on erittäin kodikas. Tila sijaitsee pienessä maalaiskylässä, ja kylän lapset käyvätkin mielellään harjailemassa poneja ja auttelemassa tallilla. Auttaminen tuo tosin usein mukanaan muita ongelmia, sillä ehkä yleisin näky tallin pihamaalla on karkuteillä olevat ponit ja niiden perässä juoksevat tallityöntekijät. Noh, normaalia tallielämäähän tämä.

Gotlannin russ - roduista rakkain..

Russponi on erittäin monipuolinen rotu - sillä voi kilpailla lajia kuin lajia! Rotu on nopea raviponi, ketterä este- ja kouluratsu, taitava valjakkoponi ja paras ystävä jokaiselle perheenjäsenelle. Russponit ovat luonteeltaan reippaita ja eloisia, sekä nopeita oppimaan - joskus vähän liiankin. Rotu vaatii erittäin määrätietoisen kouluttamisen, sillä muuten ihminen on pian vain helisemässä russin viedessä 6-0. Nämä fiksut ponit kujeilevat mielellään ihmisten kustannuksella, ja aiheuttavat meille harmaita hiuksia. Russit ovat tunnettuja muka jääräpäisestä luonteestaan, mutta pitkälti russien maine johtuu vain vääränlaisesta käsittelytavasta. Asiallisesti käsiteltynä russista saa mitä parhaimman harraste- ja kilpaponin, sekä tietysti elinikäisen ystävän.

Acantha on vuosien ajan pyrkinyt kasvattamaan virtuaalimaailman russponikantaa laadukkailla poneilla, ja tuomaan rotua tutuksi myös niille, joille se on täysin vieras. Acanthassa syntyneet russivarsat tunnistaa kasvattajanimestä B. B-kasvattajaliite on peräisin Acanthan edeltäjältä, Stuteri Babarilta. Vuosien varrella "B-poneja" on syntynyt jo yli 200, eli rotu on väkisinkin tullut tutuksi ainakin muutamille.

Tervetuloa tutustumaan talliin ja hurmaaviin poneihimme!

Terveisin,

Sallis (HATE, VRL-00807), acanthafarm@gmail.com

virtuaalitalli | virtuaalihevonen | © Acantha Farm 2004-2015, jollei toisin mainita | Design © WEBILO 2010